afvallen en overgewicht

Onze methode is een combinatie van acupunctuur en een uitgebalanceerd eetpatroon. We maken gebruik van de best werkende onderdelen van bestaande diëten terug te vinden in Het DrieFasenDieet. 

 

Je krijgt minder honger, de vetverbranding wordt gestimuleerd, de energie neemt toe en je gaat je positiever voelen. En is het gevoel beter en raak je gewicht en vooral vet kwijt, dan ga je meestal vanzelf gezonder leven, meer bewegen, etc. Je komt in een positieve cirkel. 

 

Dat alles tezamen zorgt niet alleen voor een beter figuur maar, minstens zo belangrijk, voor minder buikvet. En dat is weer goed voor het cholesterol gehalte, de bloeddruk en het bloedsuikergehalte.

 

Kortom: alles komt in beweging. Met onze brede aanpak word je slanker, gezonder en fitter. En mocht je bijvoorbeeld door de hormonen vocht vasthouden, dan is daar met acupunctuur ook iets bijzonders mee te doen.

 

 

Hoe ziet het er in de praktijk uit?

U krijgt een combinatie van naaldjes of magneten in uw oren in combinatie met lichaamsacupunctuur. U komt een keer in de twee weken langs. Gaat het goed, dan gaat de frequentie omlaag. Ook krijgt u nog veel extra adviezen over voeding, hoe u het gratis boek ' Het DrieFasenDieet' optimaal kan gebruike, wat de juiste manier van bewegen in combinatie met afvallen is en nog veel meer. Je knapt er op veel manieren van op.

 

Voor meer vragen: bel 020 6438686

reviews