Over ons

Na onze opleiding fysiotherapie in Utrecht zijn wij naast ons werk als fysiotherapeut verder gegaan met onder andere manuele therapie, sportfysiotherapie en acupunctuur. Daarin hebben we veel nascholing gedaan en zijn daardoor goed op de hoogte van de meest effectieve manier van bijvoorbeeld pijnbestrijding.

Opmerkelijk in onze aanpak is de onmiddellijke pijnverlichting die vaak ontstaat bij de eerste behandeling.

 

Onze belangrijkste activiteiten zijn:
- Acupunctuur
- Fysiotherapie
- DryneedlingVeel mensen komen in onze praktijk in verband met pijnklachten, stress, slapeloosheid, angst, hormoonklachten, overgewicht en vermoeidheid. Voor elk van de klachten hebben we een uitgewerkt protocol. 

 

 

 

 

 

We maken gebruik van de klassieke Chinese acupunctuur volgens de methode Tan. Daarnaast passen we de moderne ooracupunctuur volgens Nogier toe. Ook schedelacupunctuur volgens Yamamoto, pols-en enkelacupunctuur en dryneedling staat bij ons op het programma.


Het 3 fasen dieet

U kan bij ons ook terecht voor ‘afvallen met acupunctuur’: een goed werkende combinatie van naalden en het driefasendieet: een eetpatroon met de best werkende onderdelen van bestaande diëten. U wordt hierbij o.a. begeleid door Caroline Albers. Zie ook www.femvitaal.nl

 
Wat nog meer te behandelen is met acupunctuur kunt u vinden bij klachten.

En heeft u nog vragen dan kunt u bellen met 020 . 6438686