Reviews

[via email]

Beste Gerrit,

Graag geef ik je nog een stukje feedback over de afloop van de behandeling, omdat ik zelf nog steeds verbaasd en dankbaar ben voor het resultaat. Ik zou het niet geloven als ik het niet zelf had meegemaakt...We horen het graag: deel hier je behandel-ervaringCommentaren: 3
 • #3

  Veronica (zaterdag, 07 januari 2023 21:51)

  Even een vraagje
  Behandelt u ook Tinnitus. Zo ja wat is uw ervaring omtrent het genezen hiervan
  Vast bedankt voor uw antwootd

 • #2

  martin (zaterdag, 31 juli 2021 22:57)

  Al vele jaren heb ik bij kleine en grotere verstoringen veel baat gehad in de behandeling van Jan Willem Houtsma.
  De rust en kalmte die hij om zich heeft ,waardoor hij de client ruimschoots de gelegenheid om zijn verhaal te doen , gecombineerd met gerichte uitleg van de behandeling zijn op zichzelf al een bijzonderheid ,die ik als invasief werkende medicus , als uitzonderlijk beschouw.
  Het succes van behandeling hangt niet in dit soort therapie af van allen het technische van de therapeut alleen ,maar van de helende energie die toewijding veroorzaakt .

 • #1

  Ingrid (woensdag, 02 augustus 2017 06:54)

  Over de afgelopen jaren heeft Gerrit mij meerdere malen uitstekend geholpen. En wat fijn dat sommige behandelingen zo super snel werken. Daar wordt een mens blij van. Jammer dat ik vanwege de kwalen regelmatig terug moet komen, maar het is dan in ieder geval altijd weer een feest om Gerrit te zien.