Filosofie

Veel mensen komen in onze praktijk met één klacht, bijvoorbeeld pijn in de schouder. Maar bij doorvragen blijken er ook nog andere klachten te zijn: stress, slapeloosheid, angst, hormoonklachten, overgewicht en vermoeidheid. Dit lijken afzonderlijke problemen maar vaak staan ze met elkaar in verbinding.  

 

Wanneer iemand bijvoorbeeld veel stress heeft, zie je vaak dat het slaappatroon verstoord is. En dat slechte slaappatroon heeft weer invloed op de emotionele stabiliteit, concentratie en energie. Daardoor kan je dingen niet los van elkaar zien of eenzijdig behandelen. 

 

Het unieke van onze aanpak is dat we tijdens de therapie vaak verschillende klachten kunnen combineren. We maken, in overleg met de patiënt, een 'routekaart' voor de behandeling. Bijvoorbeeld eerst beter slapen en minder stress en daarna gewichtsverlies. 

 

Het kan ook zijn dat klachten voortkomen uit levensstijl en eetgewoontes.  Ook daar hebben we een plan voor:  een e-book met een samenvatting  van de 25 beste en meest gebruikte diëten. Daarnaast hebben we ook interessante informatie over de meest natuurlijke medicijnen: bladgroentensmoothies.

 

Door hiermee aan de slag te gaan, we leggen precies uit hoe, heb je een actieve rol in de aanpak van bijvoorbeeld  veroudering of depressie, verbetering van de bloedvaten, weerstand en immuniteit en tal van andere klachten. En dat alles op volledig natuurlijke basis zonder bijwerkingen. 

 

Kortom, we kunnen als team veel voor je betekenen om je weer beter in balans te brengen en je daardoor goed en energiek te voelen. En dat doen we met een eeuwenoude therapie, moderne voedingsinzichten en -adviezen en informatie over de achtergrond en oorzaak van je klachten.