enkelklachten

Enkel
Pijn in de enkel is goed te beinvloeden met ooracupunctuur en klassieke Chinese acupunctuur volgens Tan. Vaak neemt de pijn al af tijdens de eerste behandeling. Ook schedelacupunctuur, enkelacupunctuur en Dry Needling kunnen zeer snel effectief zijn.

Ook jarenlange pijn, bijvoorbeeld na een ernstige verstuiking, kan uiteindelijk enorm afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Drie behandelingen moeten voldoende zijn om zijn effectiviteit te bewijzen. Is het duidelijk verbeterd, dan gaan we door met behandelen.

Voet
Pijn in de voet is goed te beinvloeden met ooracupunctuur en de methode Tan. Vaak neemt de pijn al af tijdens de eerste behandeling. Ook schedelacupunctuur en Dry Needling kunnen zeer snel effectief zijn. Als het om pijn in een teengewricht gaat is de behandeling via ooracupunctuur een heel precies klusje.

Het is in dit geval millimeterwerk, maar het is te doen. Ook jarenlange pijn kan uiteindelijk enorm afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Drie behandelingen moeten voldoende zijn om zijn effectiviteit te bewijzen.