voet pijn


De meeste voetklachten zoals hielspoor of pijnlijke gewrichten in de voeten zijn goed te behandelen met acupunctuur. Meestal gebruiken we de methode Tan daarvoor. Een bijzondere plaats neemt 'polyneuropathie' in. Vaak wordt gezegd 'daar moet je me leren leven' maar wij zijn enthousiast over de resultaten met acupunctuur voor deze klacht. 

 

Pijn in de voet is goed te beïnvloeden met ooracupunctuur en de methode Tan. Vaak neemt de pijn al af tijdens de eerste behandeling. Ook schedelacupunctuur en Dry Needling kunnen zeer snel effectief zijn.

Als het om pijn in een teengewricht gaat is de behandeling via ooracupunctuur een heel precies klusje. Het is in dit geval millimeterwerk, maar het is te doen. Ook jarenlange pijn kan uiteindelijk enorm afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Drie behandelingen moeten voldoende zijn om zijn effectiviteit te bewijzen.


< bekijk de video

‘neurologische pijn'

klacht: neurologische pijn ten gevolge van een neuroom.Over de afgelopen jaren heeft Gerrit mij meerdere malen uitstekend geholpen. En wat fijn dat sommige behandelingen zo super snel werken. Daar wordt een mens blij van.

Ingrid